Arctic EF6100A+, cea mai cumparata masina de spalat in 2016 de catre bucuresteni


Modelul EF6100A+ fabricat de catre cei de la Arctic a fost cea mai cumparata masina de spalat in anul 2016 atat de catre bucuresteni cat si de toti romanii. Arctic EF6100A+ fiind achizitionata in mare parte in mod online de la principalele magazine online din tara. Totusi nici restul magazinelor offline nu se plang de vanzarile pentru acest model.

Detalii tehnice despre Arctic EF6100A+

O analiza aprofundata a masinii poate sa dezvaluie cateva caracteristici foarte interesante. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, Arctic EF6100A+ este o masina de spalat clasica, ce poate sa spele pana la 6 kg de haine intr-un singur program.

Alte cifre sunt cele care atrag, printre acestea numarandu-se cele 1000 de rotatii pe minut din timpul centrifugarii, nivelul de zgomot de doar 60 de decibeli in timpul spalarii si de 76 de decibeli in timpul centrifugarii sau greutatea care ajunge la 55 de kg, asigurand o masina de spalat cat se poate de fixa.

Un punct ce merita mentionat este faptul ca Arctic EF6100A+ este o masina de spalat prietenoasa cu mediul inconjurator si cu buzunarul utilizatorului, deopotriva. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna economii substantiale.

Atunci cand speli, poti alege intre nu mai putin de 30 de programe, printre care un program de bumbac, unul de lana, unul de sintetice si unul pentru haine delicate. Per total, Arctic EF6100A+ este o masina de spalat rufe ce poate fi achizitionata la un pret redus, este deosebit de eficienta si atrage din toate punctele de vedere.

1 Comentariu

  1. Renumitul Andrei

    December 6, 2016 at 12:39 pm

    Pai daca a fost cea mai reduca de BlackFriday si la emag si la flanco, probabil din si acest lucru a contat mult la cifrele vanzarilor. Conform datelor publicate, emag a avut ca cifra de afaceri numai pentru perioada Back Friday-ul romanesc peste 36 de milioane de euro :O

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *